De eetbare tuin

Alys Fowler (Auteur) Nadine Weston Simon Wheeler (Photographie) Martha Martens (Traduction) Marielle Steinpatz (Traduction) lekker eten uit eigen tuin Paru en mai 2017 (broché) en néerlandais
  De eetbare tuin_0
  De eetbare tuin
  • Résumé
  • Détails produits
  • Garanties
  • Accessoires inclus
  • Date de parution mai 2017
   Format 17cm x 23cm
   Nombre de pages 255
  • In De eetbare tuin toont de vindingrijke Alys Fowler aan dat er een manier is om van het goede leven en de natuur te genieten - zelfs als je in de stad woont.
   Fowler bekijkt de traditionele manier van tuinieren en het verbouwen van je eigen groente op een geheel eigen wijze en geeft de lezer tips en tools in handen om op een kleine ruimte - of dit nu een stadstuin, een balkon of dakterras, of zelfs een eenvoudige bloembak is - een prachtige, efficiënte en rijke tuin te creëren. Fowler laat zien hoe je natuurlijke...
   Voir la suite

  fnacpro.be

  Professionnels ? Profitez des prix négociés

  • 15 €99
   14 €39

   En stock en ligne

   Livraison à partir de 2 €99
   Compte-tenu de la situation actuelle, nos délais de livraison peuvent être allongés.

   En magasin

   Retrait gratuit

   Voir la disponibilité en magasin

   Voir toutes les options et délais de livraison
  • Satisfait
   ou remboursé
  • SAV Fnac
   7 jours sur 7
  • Retour gratuit
   en magasin
  • Paiement
   à l'expédition

  1 Offre Spéciale De eetbare tuin

  • Journées Adhérents

  Journées Adhérents:
  -10% de remise sur une large gamme de produits!

  Offre réservée à nos adhérents valable jusqu'au 06 juillet 10h00, dans la limite des stocks disponibles et uniquement pour les produits en stock et vendus par Fnac.be. Offre non cumulable avec d'autres offres en promotion ou avantages adhérents. Remise non valable à l'achat d'un iPhone, Apple Watch Serie 3 & 4, Devialet, une console de jeux, coffrets cadeau, cartes cadeau, cartes prépayées, billetterie, livres francophone, bon plans et certains autres produits.

  Ajoutez la carte adhérent à votre panier
  et profitez immédiatement de -10% sur tous vos achats.

  Résumé

  In De eetbare tuin toont de vindingrijke Alys Fowler aan dat er een manier is om van het goede leven en de natuur te genieten - zelfs als je in de stad woont.
  Fowler bekijkt de traditionele manier van tuinieren en het verbouwen van je eigen groente op een geheel eigen wijze en geeft de lezer tips en tools in handen om op een kleine ruimte - of dit nu een stadstuin, een balkon of dakterras, of zelfs een eenvoudige bloembak is - een prachtige, efficiënte en rijke tuin te creëren. Fowler laat zien hoe je natuurlijke ecosystemen nabootst, hoe je goede mest maakt en hoe je de grond kunt verrijken zodat je je tuin - en natuurlijk de oogst! - kunt optimaliseren.

  Naast tips, adviezen en wijze raad voor het verbouwen van je eigen groente en fruit, geeft Fowler haar succesrecepten voor het verwerken van alle verse ingrediënten uit eigen tuin. Voor de dagelijkse maaltijd, maar óók voor het inmaken en conserveren van fruit en groentes in jams en chutneys en het drogen van kruiden voor gebruik in gerechten en om thee van te trekken.

  De eetbare tuin laat iedereen zien dat je met een beetje fantasie en het loslaten van strikte en vaak ouderwetse regels een tuin kunt creëren die niet alleen fantastisch is om naar te kijken, maar ook heerlijk om uit te eten!

  ,

  Avis clients De eetbare tuin

  Soyez le premier à partager
  votre avis sur ce produit

  Donner votre avis ✔ Votre avis a été enregistré

  Caractéristiques détaillées

  Auteur

  Alys Fowler

  Illustration

  Nadine Weston

  Photographie

  Simon Wheeler

  Date de parution

  mai 2017

  Format

  17cm x 23cm

  Poids

  0,6590kg

  EAN

  978-9045213545

  ISBN

  9789045213545

  Nombre de pages

  255

  Format

  17,00 x 23,90 x 2,20 cm

  Poids du produit

  0,65 Kg

  Auteur

  FOWLER ALYS